İlhan Palut, "İlk maçlar her zaman zordur. Rakibimiz Başakşehir, sezon öncesi üç resmi müsabaka oynamış olmanın ritm avantajına sahipti. İlk yarıda sergilediğimiz tempo ve oyun kalitesi, gelecek adına umut vericiydi. Ancak maçın ikinci yarısında bu tempoyu sürdüremememize rağmen oyunun hakimi bizdik," dedi. Palut ayrıca, takımın bitiricilik yönünde eksiklikler yaşadığını ve bu alanda iyileştirme yapmaları gerektiğini vurguladı.

Yeni transferler Amir Hadziahmetovic ve Papanikolaou'nun performansları hakkında da konuşan Palut, her iki oyuncunun da takıma önemli katkılar sağlayacağını ve özellikle defansif anlamda takıma güç katacaklarını ifade etti. Palut, "Amir ve Papa, hem defansif hem de ofansif anlamda takıma büyük güç katacak. Amir'in oyun kurulumundaki etkinliği, Papa'nın ise enerjisi ve mücadele gücü takımımıza çok şey kazandıracak," şeklinde konuştu.

Trabzonspor, Bellona Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı Trabzonspor, Bellona Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü ayrıca, takımın genel olarak saha içi gelişimi ve oyuncu potansiyellerinin farkına varılması gerektiğinin altını çizdi. Palut, "Oyuncularımızın gelişimi, takımımızın da gelişimi anlamına gelir. Burada genç oyuncularımızın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirip, onları daha yüksek seviyelere taşımayı hedefliyoruz," diyerek sözlerini tamamladı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN