Yeni Sezon, Yeni Umutlar

İlhan Palut, yeni sezonda sahada kadro ve mentalite olarak daha güçlü bir Rizespor olacaklarını belirterek, geçen yılın geride bırakılması gerektiğinin altını çizdi. Palut, "Taraftarımızın bize olan güveni beklentileri artırdı. Bu yüzden yeni sezonda bu beklentilere karşılık veren bir takım kimliğinde olmak zorundayız. Bunu başaracak gücümüz de vardır," şeklinde konuştu.

Hazırlık Maçında Samsunspor ile Karşılaşma

Trabzonspor'a flaş transfer eleştirisi: Scout ekibinin istifasını isterim! Trabzonspor'a flaş transfer eleştirisi: Scout ekibinin istifasını isterim!

Yeşil-Mavililer, sezonun son hazırlık maçını dün Mustafa Kemal Erkanat Futbol Akademisi Tesisleri'nde Samsunspor ile yaptı. Bu maç, takımın yeni sezon öncesi son durumunu gözlemleme fırsatı sundu ve teknik kadro ile oyuncular için değerli bir deneyim oldu.

Çaykur Rizespor'un, yeni sezonda sergileyeceği performans ve Başakşehir maçıyla başlayacak lig maratonu, taraftarlar ve spor kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Teknik direktör İlhan Palut ve ekibinin, yeşil-mavili ekibi daha üst sıralara taşıyacak stratejiler geliştirmeye devam ettiği biliniyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU