Her şeyden önce kazanmaya ihtiyacımız vardı. Futbola, ‘Kazanalım da oyun önemli değil’ mantığıyla bakan bir teknik adam değilim.‘Nasıl oynarsak oynayalım ama kazanalım’ hiçbir zaman demedim ama bugün önceliğimiz kazanmaktı.Art arda kaybettiğimiz 5 maçta Galatasaray hariç  diğer 4 mağlubiyette bundan çok daha iyi oynadık  ancak futbol böyle bir oyun’ dedi.

Devamını Getirmeliyiz
Antalya karşısında 2-0 öne geçtikten sonra  son dakikalarda yedikleri golden sonra  ister istemez  strese girdiklerini de kaydeden Palut,’Kalan 8-9 dakika bizim için hiç  kolay değildi. Şunu çok net gördüm, zaten tesiste de bunu yaşıyorum, oyuncular da dahil hepimizin üzerinde çok büyük bir baskı vardı.Bu baskı tabiri caizse bizi tuttu ve maça iyi başlayamadık.Aslında bocalama periyodu yaşarken goller geldi.Umuyorum ki bu galibiyet bu stresi azaltacak bir özgüven getirecek.Daha önce oynadığımız iyi oyunları tekrarlayarak iyi skorlar alacağız.Puan olarak çok gerideyiz bu şekilde devam etmemiz lazım. Büyük baskı altında oynayan oyuncularımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Ghezzal şoku
Çaykur Rizespor’da Antalyaspor maçına saatler kala muhtemel 11’de yer alan  kanat oyuncusu Rachid Ghezzal’ın sakatlandığı duyurulmuştu. Yeşil-Mavili kulüpten yapılan açıklamada “Oyuncumuzun yapılan muayene ve kontrolleri sonucunda sol diz iç yan bağ yapışma yerinde darbeye bağlı zorlama  tespit edilmiş olup tahmini geri dönüşü 2-4 hafta olarak öngörülmüştür.Kendisine geçkmiş olsun diyoruz’ifadeleri kullanıldı.

Akintola hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor
Çaykur Rizepor’un önceki sezon büyük beklentilerle Adana Demirspor’dan kadrosuna katığı 28 yaşındaki sağ  kanat oyuncusu David  Akintola,Yeşil-Mavili forma altında  sergilediği futbol ve gole uzak kalan yapısıyla hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.

Trabzonspor'da Nwakaeme Krizi: Şenol Güneş'in Tercihi Draguş! Trabzonspor'da Nwakaeme Krizi: Şenol Güneş'in Tercihi Draguş!

Son olarak önceki akşam Antalyaspor karşısında da  başarısız bir futbol ortaya koyan Nijeryalı oyuncu, bu sezon  ligde forma giydiği 7 maçta da gol ve asist katkısı yapamadı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU