Ancak, ligin 3. haftasında sahasında Fenerbahçe’ye 5-0 kaybettiği maçtan sonra yine evinde Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup olan Yeşil-Mavililer, ardından Galatasaray karşısında da 5-0’lık bir hezimet yaşayınca, Çaykur Rizespor’un başlangıçtaki büyüsü de bozulmuş oldu.

3 MAÇTA 11 GOL YİYİP SIFIR ÇEKTİ

Düzgün ekonomik yapısıyla Süper Lig’deki kulüpler arasında örnek gösterilip oyuncuların gönül rahatlığıyla tercih ettiği bir kulüp olan, ayrıca teknik ekibin istediği her oyuncuyu alabilen Yeşil-Mavililerin ikisi sahasında olmak üzere art arda oynadığı son 3 maçı da kaybederken 11 gol yiyip tek gol atamaması haliyle teknik kadroyu ve oyuncuları da sorgulatır hale getirdi.

Trabzonspor’da yeni bir dönem başladı Trabzonspor’da yeni bir dönem başladı

3 PUANDAN BAŞKASI YALAN!

Bu nedenle Çaykur Rizespor’un 22 Eylül Pazar günü evinde Karadeniz’in Süper Ligdeki bir başka temsilcisi Samsunspor’la oynayacağı karşılaşma ayağa kalkma maçı olarak görülüyor. Çok güvendikleri teknik direktör İlhan Palut ve öğrencilerinden bu maçı mutlaka kazanarak kötü gidişe son vermelerini bekleyen taraftarlar Pazar günü Çaykur Didi Stadı’nın tribünlerini doldurmak için sosyal medyada sözleşiyorlar.

Muhabir: AYTEKİN AKAY