Bu sezon aynı teknik adam ile yola devam eden Yeşil-Mavili takımda işler iyi gitmedi. Ligin ilk iki haftasında dört puan alan Atmaca, o maçlardan sonra oynadığı beş Süper Lig maçından da puan alamamış ve gol dahi atamamıştı.

SERİ ZAMANI

Geçen hafta Antalyaspor iç saha galibiyeti ile yeniden üç puan ile tanışan Çaykur Rizespor, böylece ligin ilk 8 haftasında sadece 7 puan toplayarak geçen sezonun yarı yarıya gerisinde kalarak taraftarını büyük hayal kırıklığına uğrattı. Yeşil-Mavili camia bu sezon lige kötü bir başlangıç yapan İlhan Palut ve öğrencilerine güveniyor. Milli aradan sonra oynanacak 4 haftada Çaykur Rizespor fikstür gereği bir hafta BAY geçecek.

CAMİANIN GÜVENİ TAM

Trabzonspor İçin Yabancı Yatırımcılar Kapıda! Trabzonspor İçin Yabancı Yatırımcılar Kapıda!

Yeşil-Mavili takım 9’uncu haftanın kapanış maçında deplasmanda 21 Ekim Pazartesi akşamı Bodrumspor ile karşı karşıya gelirken, daha sonra BAY geçeceği haftanın ardından bu kez Sivasspor deplasman maçına çıkacak. Atmaca bir sonraki hafta ise Karadeniz derbisinde komşusu Trabzonspor'u kendi sahasında ağırlayacak. Bu üç maçtan alınacak olan puanlar İlhan Palut ve öğrencilerinin yeniden ayağa kalkma ve sezonun geride kalan periyoduna yön verecek gibi gözüküyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA