EURO 2024'te Slovakya'yı Eleyen İngiltere Çeyrek Finalde! EURO 2024'te Slovakya'yı Eleyen İngiltere Çeyrek Finalde!

İlhan Palut'un yeni sözleşmesi zamlı oldu!

Geçen sezon takımda iç saha mutlulukları yaşatan İlhan Palut, Erzurum’da başlanan kamp öncesi yönetime transfer konusunda geniş çaplı bir rapor vermişti. Bu sezon yeniden 1 yıllık sözleşmeye imza atan teknik direktör İlhan Palut, başarılı performansının ardından yönetimden zam aldı. Bir yıllık yeni sözleşmeye 1 milyon avro karşılığı imza atan İlhan Palut’un yardımcılarına ise 40 bin TL aylık ödeme yapılacağı biliniyor.

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı İbrahim Turgut, yeni sezonda takımın başarılı olması için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

Başkan Turgut: Var gücümüzle çalışıyoruz

Transferde teknik direktör İlhan Palut'un istekleri doğrultusunda hareket ettiklerini söyleyen Başkan Turgut, “Çaykur Rizespor'un başarılı olması için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Kulüp olarak transferde hocamızın isteklerini çok önemsiyoruz. Hocamızın bilgisi ve yönlendirmesi eşliğinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Transferi 'Şu kadar transfer alınacak, şu kişiler alınacak.' şeklinde sınırlandırmadık. Her almak istediğiniz oyuncuyu alamayabiliyorsunuz çeşitli nedenlerden dolayı. Oyuncu gelmeyebiliyor ve farklı nedenler olabiliyor. Bizim hedef transfer listemizde birçok oyuncu var. Bunları öncelik sırasına göre hocamızla değerlendirip çalışmaları yapıyoruz” dedi. Yeşil-Mavili takım, yeni sezonda Ziraat Türkiye Kupası’nda da şampiyonluk hedefliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN