SATIŞ DETAYLARI

19 Temmuz saat 17.00'de öncelikli satış sona erecek olup, 20 Temmuz Cumartesi saat 11.00'de kombineler genel satışa açılacaktır. Sadece Çaykur Rizespor logolu kartlara kombine satışı yapılacak. Yıllık kart kullanım ücreti ve taksitli satışlarda oluşacak olan banka komisyon ücretleri müşteriden tahsil edilecektir. Protokol tribünü kombine satışları stadyum müdürlüğünden sağlanacak.

FİYATLAR VE KOŞULLAR

Trabzonspor'da Taraftarı Üzen Ayrılık; Asistleri İle Nam Salan Transfer Gidiyor mu Trabzonspor'da Taraftarı Üzen Ayrılık; Asistleri İle Nam Salan Transfer Gidiyor mu

Kombine bilet fiyatları ve satış koşullarıyla ilgili olarak detaylar ise şu şekilde: Kombine bilet sahipleri, mevcut koltuklarını rezerve ettirebilecek ve yenileme işlemlerinde %10 indirimden faydalanabilecekler. Passolig kartlarının kullanım süresi en az 01.06.2025 tarihine kadar geçerli olmalı.

Kombi̇ne Satiş

Taraftarlar, yeni sezon öncesinde takımlarına destek olmak için kombine biletlerini alarak, Çaykur Didi Stadyumu’nda yerlerini ayırtabilecekler. Çaykur Rizespor yönetimi, taraftarların yoğun ilgi göstermesini bekliyor ve yeni sezonda stadyumun dolu tribünler önünde coşkulu maçlara sahne olmasını umuyor.

Çaykur Rizespor taraftarları, kombine bilet satışlarına büyük ilgi göstererek, takımına destek olmaya hazırlanıyor. Yeşil-Mavili takım, yeni sezonda taraftarının desteğiyle başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY