Güçlü fiziği ve hava toplarındaki üstünlüğü ile Norveç liginde fark yaratan genç savunmacının kulübüyle 2026 yaz dönemine kadar sözleşmesi bulunuyor. Diop’un güncel piyasa değeri 900 bin Euro olarak gözüküyor. Çaykur Rizespor kurmayları, Diop transferini tamamlamak için yoğun çaba harcıyor.

DİOP VE UMUT İLE UMUT!

Yeni Sezon Planlamasında Yer Bulamayan Teklic, Erzurumspor Yolcusu Yeni Sezon Planlamasında Yer Bulamayan Teklic, Erzurumspor Yolcusu

Diop

Bunun yanı sıra, forvet hattını güçlendirmek için bonservisi Fenerbahçe’de bulunan ve geçen sezonu kiralık olarak Pendikspor’da tamamlayan Umut Nayir'in transferi konusunda da girişimlerini sıklaştıran Yeşil-Mavililer, ayrıca Ante Crnac ve David Drachal için de şartları zorluyor.

Çaykur Rizespor, yeni sezonda hem ligde hem de kupada iddialı bir performans sergilemek için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Taraftarlar, yönetimin yaptığı bu hamlelerle takımın başarıya ulaşacağına inanıyor ve yeni transferlerin takıma katılmasıyla birlikte sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU