Teknik direktör İlhan Palut nezaretinde çalışmalarını sürdüren Yeşil-Mavililerde teknik direktör İlhan Palut, oyuncularını antrenman sırasında yaptıkları hatalardan dolayı tek tek uyarıyor. 

HATA İSTEMİYOR
Palut, görüntülü takip sistemiyle öğrencilerini pas hataları, pozisyon alımı ve eşleşme hataları konusunda uyarıyor. Antrenmanı sık sık durduran ve oyuncularını yaptıkları hatalar konusunda bilgilendiren tecrübeli teknik adam, hataların daha aza inmesi konusunda öğrencilerinden daha dikkatli olmalarını istedi. Üst üste alınan mağlubiyetlerden ötürü bozulan moralleri yeniden toparlama adına Samsunspor karşısında zafer planını çizen Palut, oyuncularına Samsunspor’un artı ve eksilerini ezberletiyor. Tecrübeli teknik adam adeta beyin yıkıyor. 


TEK YÜREK OLDULAR

Çaykur Rizespor, ligde bu maçtır galip gelemiyor. Ligde son olarak Adana Demirspor’u deplasmanda 2-1’lik skorla deviren ancak sonraki süreçte Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Galatasaray karşısında üst üste mağlubiyetler alarak zirveyle arasındaki puan farkının 11’e çıkmasına engel olamayan Yeşil-Mavili takım, 3 maçlık mağlubiyet serisine hafta sonu karşılaşacağı Samsunspor karşısında son vermek istiyor. Taraftarı önünde 3 puan kovalayacak olan Yeşil-Mavili takım, tek yürek olmuş durumda.

HEDEF 3’TE 3

Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme

Çaykur Rizespor’da teknik heyet ve futbolcularda zafer yemini etti. Samsunspor’u devirip kötü gidişata son vermek ve üzerindeki kara bulutları dağıtmak isteyen Yeşil-Mavili takım, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Bu sezon Avrupa kupalarını hedefleyen Atmaca, Samsunspor engeli kayıpsız aşarak galibiyet serisi oluşturmak istiyor. Ekim ayındaki milli araya kadar Samsunspor, Alanyaspor ve Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Rizespor’da hedef 3’te 3 yapmak.

Muhabir: BİROL SANCAK