CHP GÜCE İLÇE KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Güce İlçe Kongresi, Giresun’un Güce ilçesinde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongreye CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, İl Başkanı Gökhan Şenyürek ve çok sayıda partili katıldı. İlçe başkanlığına Ahmet Salih Bal seçilirken, önceki dönem ilçe başkanı Ahmet Usta bu seçimde aday olmadı.

AHMET SALİH BAL YENİ İLÇE BAŞKANI OLDU
Kongrede yapılan oylama sonucunda Ahmet Salih Bal, CHP Güce İlçe Başkanı seçildi. Göreve gelen yeni başkan, partinin yerelde güçlenmesi için çalışacaklarını ve CHP’yi iktidara taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

AK Partili Selahaddin Çebi’den CHP Lideri Özgür Özel’in "Rakı" Vaadine Sert Tepki AK Partili Selahaddin Çebi’den CHP Lideri Özgür Özel’in "Rakı" Vaadine Sert Tepki

CHP İLK SEÇİMDE İKTİDARA GELECEK
CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş ve İl Başkanı Gökhan Şenyürek, kongrede yaptıkları konuşmalarda CHP’nin bir sonraki seçimde iktidara gelmeye hazır olduğunu vurguladı. Gezmiş, “Partimiz, halkın güvenini kazanarak ilk seçimde iktidara gelecektir. Güce’de de güçlü bir örgütle sahada olacağız” dedi.

PARTİ İÇİNDE BİRLİK MESAJI VERİLDİ
Kongrede birlik ve beraberlik mesajları verilirken, partinin seçim hazırlıklarına hız kesmeden devam edeceği belirtildi. İl Başkanı Şenyürek, “CHP, Türkiye genelinde olduğu gibi Giresun’da da seçimlere hazırdır. İktidar yürüyüşümüzde en büyük gücümüz halkımızın desteğidir” şeklinde konuştu.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN