AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı’ndan CHP’ye Sert Tepki; “Siyaset Eğitim Kurumlarında Yapılmamalı!” AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı’ndan CHP’ye Sert Tepki; “Siyaset Eğitim Kurumlarında Yapılmamalı!”

Genel Başkan Geliyor
Başkan Bak, “Liderimiz Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile ilimizle alakalı önemli konuları değerlendirdik. İstişarelerde Yomra Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık ile ilgili süreçleri takip ediyoruz. Trabzon’a dair planlamalarımızı yaptık. Genel başkanımız Trabzon’a gelecek ve yeni süreçle ilgili değerlendirmeler yapacağız” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Hedefi
Toplantıda ayrıca Trabzon'un milletvekili sayısıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Bak, “Şu an Trabzon'da 2 milletvekili alabiliyoruz. Bu sayıyı 3 veya 4 milletvekili çıkarmak için çalışmalar yapıyoruz” dedi. Bu hedefin, CHP'nin bölgedeki etkisini artırma çabalarının bir parçası olduğu vurgulandı.

Bu buluşma, CHP’nin Trabzon’daki stratejilerini ve Yomra özelindeki gelişmeleri takip etme açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK