Tuzla ve Bakırköy’deki belediye başkanlarını ziyaret eden Bak, partinin özel konularını istişare ettiklerini belirtti. Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ile ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını aktaran Bak, “Yomra’da seçimlerde aday çıkarmadık ve Mustafa başkana destek verdik. Kendisi bize biraz zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Süreç devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yeni bir süreç olabilir” dedi.

"Genel Başkan Trabzon’a Geliyor"
Mustafa Bak, Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu ile Trabzon ile ilgili önemli konuları da değerlendirdiklerini belirtti. Bak, “Yomra Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık ile ilgili süreçte var. Bunları da takip ediyoruz. Trabzon’la ilgili planlamalarımızı yaptık. Genel başkanımız Trabzon’a gelecek. Yeni süreçle alakalı konuşarak sürecin değerlendirmesini yaptık” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Hedefleri
Bak, Trabzon’un şu an 2 milletvekili çıkardığını ancak bu sayıyı 3 veya 4’e çıkarmak için çalışmalar yürüttüklerini de vurguladı. "Bu hedefler doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz" diyerek, CHP’nin Trabzon’daki etkisini artırma gayretinde olduklarını ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Mumcu, Belediyeler ve Vekilleri Değerlendirdi AK Parti İl Başkanı Mumcu, Belediyeler ve Vekilleri Değerlendirdi

Muhabir: AYŞE SANCAK