“HALKIMIZA AHMAK DİYEMEZSİNİZ”

Mustafa Bak, AK Parti’nin oylarıyla seçilen Yapıcıoğlu’nun açıklamalarının büyük bir saygısızlık olduğunu ifade ederek, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün verdiği imkanlarla milletvekili olan bir kişinin bu ülkenin insanlarına ‘ahmak’ demesi kabul edilemez. Asıl ahmaklık, Anayasa’nın 4. maddesini değiştirmeyi teklif etmektir ve bunu halka söylemektir. Bu millete ‘ahmak’ demek, bu ülkeye yapılacak en büyük hakarettir” dedi.

“AHMAK DAVASI İLE CEZA VERDİLEN EKREM BAŞKANIMIZA SUS PUS OLDULAR”

Başkan Bak, Ekrem İmamoğlu’nun ‘ahmak’ kelimesi nedeniyle aldığı cezanın adaletsizliğine de değinerek, “Ekrem İmamoğlu, kendisine ‘ahmak’ diyenlere yanıt verdiği için 2 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ancak Türk milletine ‘ahmak’ diyen Yapıcıoğlu’na karşı sessiz kalınıyor. Cumhur İttifakı, Cumhuriyet düşmanlarına karşı sus pus oldu. Bu millet kendisine hakaret edenlere cevabını verecektir” ifadelerini kullandı.

AK Partili Selahaddin Çebi’den CHP Lideri Özgür Özel’in "Rakı" Vaadine Sert Tepki AK Partili Selahaddin Çebi’den CHP Lideri Özgür Özel’in "Rakı" Vaadine Sert Tepki

Muhabir: TUNCAY UÇKUN