Maçka’nın Özgünlüğü
Koçhan, Maçka’nın geçmişte olduğu gibi bugünde hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olarak görülmemesi gerektiğini ifade etti. "Evrensel müziğe ve sanata kulak olmuş, turizm ile dünyaya mal olmuş bir ilçeyi kimse arka bahçesi olarak göremez!" diyerek, Maçka’nın üretken ve akil insanların memleketi olduğunu belirtti.

Birlik ve Beraberlik Eleştirisi
Koçhan, CHP Maçka İlçesi Başkanı’nın geçmişteki bayrak taşıyan insanları başka bir partinin üyesi olarak suçlamasını eleştirdi. "Sokak ağzı" olarak nitelendirdiği bu yaklaşımın yakışmadığını söyleyen Koçhan, "Eylemde olmayan birlik ve beraberlik ifadeleri sözde kalmıştır!" ifadelerini kullandı. Ayrıca, seçim kaybeden bir ekiple yol almaya devam eden anlayışın, sadece iktidar partisine hizmet ettiğini vurguladı.

Yönetim Sorunları ve Siyasi Gaflet
Koçhan, mevcut başkanın yönetim kurulu toplantıları yapamamasını ve basın açıklamalarına katılımın yetersiz olmasını eleştirerek, "Yönetim kurulunun çoğunluğunu sağlayamayan, saha da olmayan yöneticilerle başarı beklenemez" dedi. Bu durumun, partinin geleceği için sorun oluşturduğunu ve acemilik belirtisi olduğunu savundu.

Çağrı ve Beklentiler
Koçhan, başkana bir çağrı yaparak, "İlçe başkanı sokağın sesine kulak versin, bu arkadaşlarımız ile bir araya geliriz konuşuruz" dedi. Ayrıca, İl Başkanı’nın sürece müdahil olup, gereğini yapmasını beklediklerini dile getirdi. Koçhan, "Maçka kimsenin arka bahçesi değildir ve öyle de görmesin!" diyerek, partinin önünü açmak adına birlikte çalışılması gerektiğini yineledi.

Sibel Suiçmez’den Türk Medeni Kanunu’nun 98. Yıl Dönümünde Kadın Hakları Vurgusu! Sibel Suiçmez’den Türk Medeni Kanunu’nun 98. Yıl Dönümünde Kadın Hakları Vurgusu!

Muhabir: AYTEKİN AKAY