Kongrede konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, CHP’nin Türkiye’nin tek umudu olduğunu belirterek, “Çok farklı siyasi görüşlerden binlerce insan, ülkenin tek umudunun CHP olduğunu söylüyor. 'İyi ki siz varsınız, çünkü sizin olduğunuz yerde adalet olur, haksızlık olmaz, rüşvet, yolsuzluk olmaz, devlet malı korunur' diyorlar. Sonuna kadar, hep birlikte bu çizgiyi koruyacağız” dedi.
Gençlere Önemli Mesajlar
Gençlik kollarında başlayan siyasal mücadelesini anlatan Başkan Kaya, “Sevgili gençler, sizler de böyle bir yolculuktasınız, bu yolculuğun sonunda milletvekili olmak var, belediye başkanı olmak var ama en önemlisi görevini iyi yapmak, devletine, milletine, bayrağına hizmet etmek var” dedi. Kaya, gençlerin mücadeleden asla vazgeçmemesi gerektiğini vurguladı.


CHP Bir Okuldur
CHP’nin sadece bir parti olmadığını, aynı zamanda bir okul olduğunu belirten Başkan Kaya, “CHP’li olmak çok büyük bir onurdur, çok büyük bir gururdur. İyiyi, güzeli, doğruyu, vatan sevgisini, ülkeye hizmet etmenin gururunu, Atatürk’ü, Cumhuriyet’i, devrimleri… Hepsini bu partide öğrendim” ifadelerini kullandı.


Türkiye’nin Tek Umudu CHP
CHP’nin, ülkenin tek umudu olduğunu vurgulayan Kaya, “Bugün bizler bu ülkenin tek umuduyuz. Çok farklı görüşten binlerce insan böyle düşünüyor. 'İyi ki siz varsınız' diyor. Çünkü, 'Sizin olduğunuz yerde adalet olur, haksızlık olmaz, rüşvet, yolsuzluk olmaz, devlet malı korunur' diyorlar. İnsanlar bunu biliyor. Sonuna kadar, hep birlikte bu çizgiyi koruyacağız” dedi.


Gençlerin Güzel Yarını İçin Umut
Kongrede konuşan CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, gençlerin siyasal mücadelesini ve özverili çalışmalarını övdü. Gençlerin başarılı çalışmaları sayesinde yerel seçimlerde önemli başarılar elde ettiklerini belirten Batmaz, “Hiç kimsenin sizi şahsi çıkarları için siper etmesine izin vermeyin, kimsenin adamı olmayın, partinin adamı olun” tavsiyesinde bulundu.

Başkan Kaya Gazilerle Birlikte Öğle Yemeğinde Buluştu: "Gazilerimiz Sayesinde Huzur ve Güven İçindeyiz" Başkan Kaya Gazilerle Birlikte Öğle Yemeğinde Buluştu: "Gazilerimiz Sayesinde Huzur ve Güven İçindeyiz"


Yeni Başkan Enes Turan Saral
Kongrede, mevcut başkan Emre Tok’un aday olmadığı seçimde, tek aday olarak katılan Enes Turan Saral, delegelerin oyuyla CHP Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı seçildi. Saral, gençlik kollarının yeni başkanı olarak görevine başladı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA