Haluk Batmaz'ın Açıklamaları

Fındık Baronlarına Tepki: Batmaz, "Fındık baronlarının gözü aydın olsun. İktidara helal olsun. Baronların gönlünü hoş etmek için geri kalmadılar. Fındık üreticisinin üretimi durdurmasına neden olacak." dedi.

Başkan Kaya, ‘Trabzon Bütün Şehitlerini Anıyor’ Programında Birlik Mesajı Verdi Başkan Kaya, ‘Trabzon Bütün Şehitlerini Anıyor’ Programında Birlik Mesajı Verdi

Karadeniz'deki Etkiler: "Karadeniz’de geri dönülmez faciaya yol açacaktır. Karadeniz halkı da bu verilen parayı unutmayacaktır."

Tepki ve Takip: "Gereken tepkimizi dile getirdik. Getirmeye de devam edeceğiz. Fındık bahçelerinde olacağız. İşin sonuna kadar takipçisi olacağız."

Uluslararası Sermaye: "Kabul edilebilir bir rakam değildir. Karadenizli fındık üreticisini, çiftçisini uluslararası sermayeye peşkeş çektiler. Kınıyorum."

Batmaz, açıklanan fiyatın kabul edilebilir olmadığını ve fındık üreticisinin çıkarlarını sonuna kadar savunacaklarını belirtti. Karadeniz halkının bu durumu unutmayacağını ve gereken tepkiyi göstereceğini vurguladı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN