Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, kongrede yaptığı konuşmada CHP’nin Türkiye’nin tek umudu olduğunu belirterek, "Çok farklı siyasi görüşlerden binlerce insan, ülkenin tek umudunun CHP olduğunu söylüyor. 'İyi ki siz varsınız, çünkü sizin olduğunuz yerde adalet olur, haksızlık olmaz, rüşvet, yolsuzluk olmaz, devlet malı korunur' diyorlar. Sonuna kadar, hep birlikte bu çizgiyi koruyacağız" diye konuştu.

AK Partili Selahaddin Çebi’den CHP Lideri Özgür Özel’in "Rakı" Vaadine Sert Tepki AK Partili Selahaddin Çebi’den CHP Lideri Özgür Özel’in "Rakı" Vaadine Sert Tepki

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, gençlik kollarında başlayan ve milletvekilliğine, belediye başkanlığına uzanan siyasal mücadelesini anlattı. Kaya, gençlere seslenerek, "Sevgili gençler, sizler de böyle bir yolculuktasınız, bu yolculuğun sonunda milletvekili olmak var, belediye başkanı olmak var ama en önemlisi görevini iyi yapmak, devletine, milletine, bayrağına hizmet etmek var. Bu bilinçle siyaset yapın, çok güzel bir gelecek sizleri bekliyor" dedi.
CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, kongrede yaptığı konuşmasında gençlerin verdiği siyasal mücadeleyi ve yaptıkları özverili çalışmaları övdü. Batmaz, "Biz bu seçimden alnımızın akıyla çıktık. Karşımızda organize bir yapı vardı. Kumpasları durmuyor, durmayacak. Çanakkale nasıl savunulmuşsa, biz de bu saatten sonra Belediye Başkanımızı, Meclis Üyelerimizin hepsini savunacağız. Ne pahasına olursa olsun, buradan açıkça söylüyorum, hiç kimsenin şahsi menfaatleri uğruna bu belediyeyi en küçük bir eleştirisine dahi müsaade etmeyeceğim. Sabırlı olacağız, güzel şeyler olacak, her şey çok güzel olacak. Sevgili gençler; size şöyle bir tavsiyede bulunacağım. Hiç kimsenin sizi şahsi çıkarları için sizi siper etmesine izin vermeyin, kimsenin adamı olmayın, partinin adamı olun" dedi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN