Bak, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Karadeniz bölgemizin en önemli tarım ürünü fındıktır. Fındık, bizim yeşil altınımızdır. Üreticimizin alın terini alabilmesi için Karadeniz Bölgemizdeki il başkanları ile birlikte meydanda olacağız. Fındık üreticilerimizi de bize destek olmaya bekliyorum. Fındığa hep birlikte sahip çıkacağız. Üreticimizi ezdirmeyeceğiz.”

Fındık üreticilerinin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek ve çözüm bulmak amacıyla yapılan bu etkinlikte, CHP Karadeniz il başkanları ile birlikte üreticilerin haklarını savunacaklarını belirten Mustafa Bak, bölgedeki fındık üreticilerinin yanında olacaklarını ve onların haklarını koruyacaklarını vurguladı.

Arabası olana iyi haber! Başvuranlar bu parayı geri alacak Arabası olana iyi haber! Başvuranlar bu parayı geri alacak

Toplanma yeri ve saati hakkında detaylı bilgi veren Bak, “Atatürk Alanı’nda saat 14:00’te buluşacağız. Tüm fındık üreticilerini ve destekçilerini bu önemli etkinliğe davet ediyorum. Fındık üreticilerinin sesi olmak ve haklarını savunmak için orada olacağız” dedi.

Etkinliğe katılımın yüksek olması beklenirken, fındık üreticileri de sorunlarını ve taleplerini dile getirme fırsatı bulacak. CHP'nin bu girişimi, fındık üreticilerinin yaşadığı sorunların çözümü için önemli bir adım olarak görülüyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK