AK Parti Siyaset Üretemiyor

Başkan Bak, AK Parti’nin siyaset üretemediğini ve bu yüzden HDP’ye sarıldığını belirterek, "AK Parti artık siyaset üretemiyor, sıkıştığı için de HDP’ye sarılıyor. DEM aşağı, HDP yukarı, dillerinden düşürmüyorlar. Millet artık bu siyaset tarzınızı ezberledi. Dün yaptığınızı, sanki başkaları yapmış gibi gösterme çabalarınızı artık bu millet yemiyor. Tavsiyemiz, açlık ve sefalete sürüklediğiniz bu milletin nefes almasını sağlayacak siyaset üretin. Boş laf üretmeyi bırakın" dedi.

Mete’nin Sözlerine Tepki

Bir Trabzonluya Daha Önemli Görev! Kamuran Yazıcı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda Bir Trabzonluya Daha Önemli Görev! Kamuran Yazıcı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda

Kadem Mete’nin "AK Parti seçmeni çok şereflidir, CHP seçmeni gibi evinizden bir oy CHP'ye, bir oy HDP'ye diyerek yönlendirilecek bir seçmen değildir" sözlerine de tepki gösteren Bak, "Bu sözleri sayın vekilin kendisine aynen iade ediyoruz. Konumu ne olursa olsun, herkes haddini bilmelidir. Yıllardır AK Parti'nin muhalefeti ve vatandaşı aşağılayan anlayışı nedeniyle 31 Mart Yerel Seçimleri’nde vatandaşımız AK Parti'ye en şerefli tokadı vurmuştur. Halen daha bu tokadın etkisinden kurtulamamış olacaklar ki saçma sapan, hadsizce açıklamalar yapmaya devam ediyorlar" ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin Kirli Geçmişi

Bak, AK Parti’nin geçmişte yaptığı hataları hatırlatarak, "Daha düne kadar Oslo'da yatıp kalkanlar, terörist başının mektubunu TV'lerde okutanlar, şerefli savcıları çadır mahkemeleri kurarak teröristlerin ayağına gönderenleri milletimiz unutmamıştır. Siz önce kirli geçmişinizi temizleyin. Bu konuda en son laf edecek Parti AK Parti’dir" dedi.

Siyaset Üretin, Boş Laf Üretmeyin

Bak, AK Parti'nin milletin sorunlarına çözüm üretmesi gerektiğini vurgulayarak, "Tavsiyemiz, açlık ve sefalete sürüklediğiniz bu milletin nefes almasını sağlayacak siyaset üretin. Boş laf üretmeyi bırakın" şeklinde konuştu.

Başkan Bak’ın açıklamaları, AK Parti'nin mevcut siyaset tarzını eleştirirken, CHP’nin vatandaşın sorunlarına çözüm odaklı siyaset yapmaya devam edeceğini vurguluyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN