“Karalama Kampanyası Kabul Edilemez”

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, ilçe yöneticileri ve mahalle başkanlarıyla birlikte Ahmet Kaya’yı ziyaret ederek, partinin tüm kademeleriyle Ahmet Kaya’nın yanında olduklarını belirtti. Batmaz, 25-26-27 Ekim tarihlerinde Hasan İzzettin Dinamo anısına düzenlenecek Ortahisar Yazar Buluşmaları kapsamında bazı yazarların hedef alınmasını eleştirdi.


“Çirkin İthamları Yok Sayıyoruz”

Batmaz, bu karalama kampanyasının provokatif haberler üzerinden yürütüldüğünü ifade ederek, şunları söyledi:
“Ortahisar Belediyesi'nin partimize geçmesinden bu yana, sözde gazetecilik adı altında partimize ve belediyemize yönelik çirkin ithamlar yapılıyor. Bu yapının bizim için yok hükmünde olduğunu vurgulamak isterim.”


“Yazarlar Daha Önce AK Partili Belediyelerin Etkinliklerine Katıldı”

Batmaz, hedef alınan yazarların daha önce AK Partili belediyeler tarafından düzenlenen etkinliklere katıldığını belgelerle ortaya koyduklarını belirtti ve ekledi:
“Bu saldırılar, Trabzon’daki huzur ortamını bozmayı amaçlayan provokasyon girişimleridir. CHP olarak, tüm kademelerimizle Ahmet Kaya’nın yanındayız.”

Trabzon’un doğal afetleri kitap oldu Trabzon’un doğal afetleri kitap oldu

CHP heyeti, Ortahisar Yazar Buluşmaları üzerinden başlatılan eleştirilere karşı dayanışma göstererek, Ortahisar Belediyesi ve Ahmet Kaya’ya olan desteklerini yineledi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU