Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, Kaya, Trabzon'un daha yaşanabilir bir kent olması için iş birliği yapacaklarını vurguladı.

Kaya, ziyaret esnasında şu ifadeleri kullandı: "Ortahisar Belediyemizin kurucu Belediye Başkanı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Metin Genç’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduk. Parti rozetlerini çıkararak Trabzon’umuzun daha yaşanabilir bir kent olması için el birliği ile çalışacağız."

Büyükşehir Belediyesi’nde makam odasında uzun bir süre sohbet eden Kaya ve Genç, kent için yapılması planlanan çalışmalarla ilgili istişarede bulundular. Ziyarette Büyükşehir ve Ortahisar Belediyesinin kurmay kadrosu da yer aldı. Bu ziyaret, parti ayrımı gözetmeksizin Trabzon için iş birliği ve dayanışma ruhunu yansıtıyor.

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Heyeti Ankara'da Tam Kadro İz Bıraktı MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Heyeti Ankara'da Tam Kadro İz Bıraktı

Muhabir: AYŞEN KARABİNA