Danslarla Gündeme Geliyor
Mehmet Dinç, dondurma dükkanında çektiği dans videoları ile tanınmaya başladı. Çılgın Dondurmacı olarak anılan Dinç, eğlenceli içerikleriyle dikkat çekiyor. Ancak bu defa, yeşil mini etek giymiş iç çamaşırsız bir müşterisiyle dans etmesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Sosyal Medyada Yüksek İzlenme
Videoları TikTok, YouTube ve Instagram gibi platformlarda büyük bir ilgi görüyor. Dondurma standının önünde kendi şarkılarıyla dans eden Çılgın Dondurmacı’nın yeni videosu da izlenme rekorları kırdı. Müşterisiyle birlikte yaptıkları dans, sosyal medya kullanıcıları tarafından hem ilgiyle izlendi hem de çeşitli yorumlara maruz kaldı.

Kötü Yorumlar da Aldı
Mehmet Dinç'in paylaşımları bazı izleyiciler tarafından beğenilirken, kimileri ise eleştirilerde bulundu. Sosyal medyada bu tür içeriklerin yer almasıyla birlikte, izleyicilerin tepkileri de oldukça çeşitli oldu. Çılgın Dondurmacı'nın dans videosu, dünyadan gelen yorumlarla sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

Kahvecioğlu ve Ekşioğlu Ailelerinden Muhteşem Düğün! Kadir ve Rüya Hayatlarını Birleştirdi Kahvecioğlu ve Ekşioğlu Ailelerinden Muhteşem Düğün! Kadir ve Rüya Hayatlarını Birleştirdi

Kaynak: tv100