Şenol Güneş’in Ekip Kurma Çalışmaları Sarsıldı Şenol Güneş’in Ekip Kurma Çalışmaları Sarsıldı

Çılgınlar’dan Hacıosmanoğlu’na Destek

Türkiye Futbol Federasyonu’nda yaşanan seçim süreciyle ilgili geri sayıma geçildi. Mevcut Başkan Mehmet Büyükekşi’nin yeniden aday olacağı seçimler için Trabzonspor eski Başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu da adaylık başvurusunu TFF’ye önceki gün resmen yapmıştı. Adaylık başvurusunun ardından Hacıosmanoğlu’na destek mesajları gelmeye başladı. Trabzonspor’un taraftar gruplarından Çılgınlar da, TFF başkanlık seçiminde Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na destek açıklaması yaptı.

Çılgınlar Taraftarlar Derneği Başkanı Tuncay Kara yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimlerine adaylığını açıklayan Trabzonspor Kulübü eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na tam destek veriyoruz. Hacıosmanoğlu'nun Türk futboluna olan katkıları ve liderlik vasıfları, onu bu önemli görev için ideal bir aday yapmaktadır. Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun ihtiyaç duyduğu vizyon ve yenilikçi düşünce yapısına sahiptir. Adil ve şeffaf yönetim anlayışıyla Türk futbolunun gelişimine önemli katkılar sağlayacaktır. Ayrıca, Türk futbolunun daha rekabetçi ve adil bir yapıya kavuşması için yaptığı mücadeleler, onun bu göreve olan uygunluğunu bir kez daha göstermektedir.

Hacıosmanoğlu’nun Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına aday olması, Türk futbolunun geleceği için büyük bir şanstır. Türk futbolunun bugünkü sorunlarını çözmek, kulüplerimizin mali yapılarını güçlendirmek ve altyapıya daha fazla önem vermek için onun bilgi, birikim ve tecrübesine ihtiyacımız var. Hacıosmanoğlu, futbolumuzu daha ileriye taşımak için gerekli olan kararlılık ve azme sahiptir. Hacıosmanoğlu'nun liderliğinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun, şeffaflık, adalet ve yenilikçilik ilkeleri doğrultusunda yönetileceğine olan inancımız tamdır. Futbolumuzun tüm paydaşlarının, Hacıosmanoğlu'nun adaylığını destekleyerek, futbolumuzu hak ettiği seviyelere taşımak için birlikte hareket etmeleri gerektiğine inanıyoruz. İbrahim Hacıosmanoğlu’na bu zorlu yolda başarılar diliyor, onun liderliğinde Türk futbolunun parlak bir geleceğe yelken açacağına olan inancımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz.”

Muhabir: TUNCAY UÇKUN