Suyun ana kayayı metrelerce oyarak oluşturduğu bu doğal harika, ilginç figürleri, serin havası ve buz gibi sularıyla ziyaretçilerini büyülüyor. Çimenli köyü sınırlarında bulunan ve Yılanlı veya Çimenli Kanyonu olarak bilinen bu bölge, özellikle bu yıl doğa yürüyüşü tutkunlarının uğrak noktası oldu.

Heyecan Dolu Yürüyüş:

Türk Aile Yapısını Güçlü Kılacağız: MHP Trabzon Kadın Teşkilatları Ankara’daki Çalıştayda Öne Çıktı Türk Aile Yapısını Güçlü Kılacağız: MHP Trabzon Kadın Teşkilatları Ankara’daki Çalıştayda Öne Çıktı

Trabzon'daki neredeyse tüm dağcılık kulüplerinin akın ettiği kanyon, bu hafta Gümüşhane Dağcılık, Doğa Sporları ve Gençlik Derneği üyelerini ağırladı. Gümüşhane il merkezinden 19 sporcunun katıldığı etkinlikte, katılımcılar yaklaşık 4 kilometrelik parkurda aşağı kanyondan başlayarak heyecan dolu bir yürüyüş gerçekleştirdi. Suyun içinde yapılan bu yürüyüş, sporculara unutulmaz anlar yaşattı.

Çimenli Kanyonu, hem doğal güzellikleri keşfetmek isteyenler hem de macera arayanlar için bu yazın en popüler mekanlarından biri olarak öne çıkıyor.

Muhabir: BİROL SANCAK