HANDE FIRAT'IN PAYLAŞIMI GİZEMLİ SORULARI BERABERİNDE GETİRDİ

CNN Türk’ün 'Gece Görüşü' programının moderatörü Hande Fırat, son dönemde ekranlarda görünmemesiyle dikkat çekiyor. Salı ve Perşembe akşamları Ankara’dan yaptığı yayınlarla gündemin öne çıkan konularını değerlendiren Fırat, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerinin dikkatini çekti. Ekranlarda neden olmadığını soran takipçilerine yanıt veren Fırat, paylaşımını kısa süre sonra sildi.

'AÇIKLAMA YAPMAM GEREKİYOR SANIRIM'

Hande Fırat, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halkı sokaklara davet ettiği yayınındaki resmini paylaşarak, “Bu kadar yorum sonrası açıklama yapmam gerekiyor sanırım. Benlik bir sorun yok! Sorularınızı benim ellerimle yıllar önce kablolarını çektiğim, yıllarca her kademesinde yöneticilik yaptığım yeni CNNTÜRK yönetimine sorun.” ifadelerini kullandı. Bu açıklama, CNN Türk'te Fırat'ın pozisyonuna dair değişiklikler olup olmadığını sorgulayan takipçilerini meraklandırdı.

PAYLAŞIMINI SİLDİ, SORULAR ARTTI

Kılıç ve Sarıalioğlu Ailelerinin Mutlu Günü! Efsane Muhtar Oğlunu Evlendirdi Kılıç ve Sarıalioğlu Ailelerinin Mutlu Günü! Efsane Muhtar Oğlunu Evlendirdi

Ancak Fırat'ın bu paylaşımını kısa süre sonra silmesi, duruma dair spekülasyonları daha da artırdı. Paylaşımın neden silindiği ve Fırat'ın ekrandan uzak kalmasının ardında neler olduğu konusunda belirsizlik sürüyor. Sevenleri, bu duruma dair açıklama beklerken, CNN Türk'teki son dönemde yaşanan köklü değişikliklerin Hande Fırat'ı nasıl etkilediği merak konusu.

Kaynak: HABER MERKEZİ