Avrupa'nın çeşitli kulüplerinin radarında olan ve Trabzonspor ile sözleşmesini 2028'e kadar uzatan Destan, Bordo-Mavili formayla bir sezon daha geçirip ardından Avrupa'ya transfer olmayı hedefliyor.

Rusya Premier Liga ekibi CSKA Moskova, Enis Destan için Trabzonspor'a takas teklifinde bulundu. Rus kulübü, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Victor Mendez'i Enis Destan karşılığında Bordo-Mavili kulübe önerdi. Diğer bir teklif ise Almanya Bundesliga ekibi Werder Bremen'den geldi. Werder Bremen, Enis Destan için 4 milyon Euro'luk bir teklif sundu ancak Trabzonspor'un beklentisi en az 8 milyon Euro civarında.

Çaykur Rizespor, Genç Yetenek Dawid Drachal'ı Kadrosuna Katmak Üzere Çaykur Rizespor, Genç Yetenek Dawid Drachal'ı Kadrosuna Katmak Üzere

Trabzonspor yönetimi, hem CSKA Moskova'nın hem de Werder Bremen'in tekliflerini değerlendiriyor. Enis Destan'ın potansiyeli ve geleceği göz önüne alınarak yapılacak olan transfer kararı, önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. Bordo-Mavili kulüp, genç yeteneği elinden çıkarmadan uygun bir transfer stratejisi izlemeyi hedefliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN