"Borçlarının Hatırlatılması CHP'yi Rahatsız Etti"

Erdoğan, geçtiğimiz hafta yaptığı grup toplantısında, CHP'li belediyelerin SGK borçlarını ödemesi gerektiğini hatırlatmasından sonra CHP'nin dengesinin bozulduğunu belirtti. "Borç alınırken dost, ödenirken düşmandır misali, borcun üzerine yatmak için ellerinden geleni yapıyorlar," dedi.

"CHP'li Belediyeler SGK'ya Borçta Zirveyi Bırakmıyor"

Erdoğan, CHP'li belediyelerin borç ödeme alışkanlıklarının olmadığını vurgulayarak, "SGK'ya borcu 1 milyarın üzerinde olan 6 ilçenin 5'i CHP belediyesi. 500 milyonun üzerinde borcu olan 26 ilçeden 24'ü CHP'nin," dedi. "Büyükşehir borçlarının yüzde 76'sı CHP'li belediyelere ait," diye ekledi.

"Vals Gösterisine Para Var, SGK'ya Yok"

Erdoğan, CHP'li belediyelerin harcamalarını eleştirerek, "Vals gösterisine, dans gösterisine para var, gazetecilere Roma'yı gezdirmek için para var, kişisel reklam için para var, SGK'ya borç ödemeye gelince para yok. İnsanda biraz utanma olur," dedi.

Türkiye en çok kime güveniyor! Anketten şaşırtan sonuç çıktı Türkiye en çok kime güveniyor! Anketten şaşırtan sonuç çıktı

"Gerekli Adımlar Atılacak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlığın siyasi parti ayrımı yapmadan bildirimleri göndermeye başladığını ve gerekli adımların atılacağını belirterek, "Biz bu süreci siyasi çekişmelere kurban etmek istemiyoruz. Sayın CHP Genel Başkanı'na tavsiyem; dersine iyi çalışması, enerjisini milletin hakkını ödemek için kullanmasıdır," dedi. "Biz milletin hakkını ve hukukunu korumanın derdindeyiz," diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: ENSONHABER