Meclis gündemine geçilmeden söz alan Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Cüneyt Zorlu, Değirmendere’deki 5 adet küçük sanayi sitesinin taşınmasıyla ilgili güncel gelişmeleri sordu.   

Giorgi Jangiava, Birleşik Arap Emirlikleri Abu Dabi Büyükelçisi Olarak Atandı Giorgi Jangiava, Birleşik Arap Emirlikleri Abu Dabi Büyükelçisi Olarak Atandı

Sanayi sitelerinin sağlıklı bir ortamda hizmet veremediğini ve taşınması konusunda herkesin hemfikir olduğunu belirten Zorlu, şöyle konuştu: “Ortahisar ilçemizde bilindiği gibi 5 küçük sanayi sitemiz var. Buralarda hem hizmet veren, hem de hizmet alanların sağlıklı bir hizmet yaptıklarını düşünemiyoruz. Biliyorsunuz, sanayi sitelerinin Düzyurt, Gölçayır, Çukurçayır ve Kutlugün arasında bulunan 400 dönümlük bir araziye taşınması söz konusu. Sanayi sitelerimizin durumu ortada. Araçlar sığmıyor, zaten içindeki depolama alanları yetersiz. Eski araçlar ve makineler orada duruyor, hijyenik değil, hizmet alamıyorlar.”

Editör: Birol Sancak