Kavga ve Tartışmadan Uzaklaşmalıyız

Zorlu, toplumda yaşanan kavga, dövüş ve tartışmaların halkı bıktırdığını ifade ederek, bu tutumun geride bırakılması gerektiğini belirtti. “Vatandaşımız, kavga, dövüş ve tartışmadan bıktı. Bunu bırakmamız lazım,” diyerek uzlaşmanın önemini yineledi. Zorlu, katı atık toplama konusundaki uzlaşma dışı tavrın da bu duruma bir örnek olduğunu ifade etti.

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı Divan Toplantısı Gerçekleştirildi! Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı Divan Toplantısı Gerçekleştirildi!

Halkın Menfaatleri İçin Uzlaşı Gerekiyor

Zorlu, sözlerine devam ederek, “Yürütmeyi durdurmayı kazandık. İstinafa gidildi. Belik lehimize sonuçlanacak. Sonuçlandığında vatandaşımızdan geriye dönük faizi ile toplanacak. Vatandaşımız mağdur olacak,” diye ekledi. Bu süreçte uzlaşmanın sağlanması gerektiğine vurgu yaparak, “Faturalardan bir düşüş olmadı. Burada da uzlaşı olabilirdi. Bunları geride bırakmamız lazım,” şeklinde konuştu.

Ahmet Metin Genç’in uzlaştırıcı yaklaşımının önemini bir kez daha vurgulayan Zorlu, birlik ve beraberlik içinde çalışmanın gerekliliğini dile getirdi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA