6 Şubat depremlerini aylar öncesinden tahmin eden astrolog Ayça Aydın, Türkiye'yi bekleyen yeni felaketlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Eylül ve Ekim aylarında meydana gelecek Yeni Ay tutulmalarının ülke ekonomisini ve dış politikayı ciddi şekilde etkileyeceğini belirten Aydın, siyaset sahnesinde de büyük değişimlerin yaşanacağını öngördü. 2028 yılını Türkiye için önemli bir dönüm noktası olarak işaret eden Aydın, Bakan Şimşek’in mali politikalarının bu süreçte büyük bir etki yaratacağını söyledi.

Gazeteci Sercan Kahveci ile Çıkış programına konuk olan ünlü astrolog Ayça Aydın, Yeni Ay tutulmasının etkilerine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

3 Eylül ile 4 Eylül aralığında başlayacak olan Yeni Ay’ı ‘hasat’ ayı olarak tanımlayan Aydın, şunları söyledi:

İletişim, ticaret, teknolojiyi etkiler. Ülkemiz için baktığımızda ekonomiyi ve dış politikayı gösteriyor. En çok ekonomide etkileyecek. Aslında şuanda yaşadığımız ekonomik bir buhran yok. Asıl krizler eylül ayında başlayacak.

2020 yılında da Satürn Yeni Ay ile bir kavuşum gerçekleştirmişti. O zaman “Ben geliyorum, halk arasında büyük ayrıştırmalar yaratacağım, ekonomiyi sallayacağım” mesajını vermişti.

Gazze, Lübnan, Yemen derken dünya fazlasıyla karışmaya başladı. Eylül ve ekimde iki kritik tutulmamız var. İlk defa Balık burcundaki tutulmaya Venüs eşlik ediyor olacak. Bu uzun zamandır gerçekleşmiyordu.

TÜRKİYE EN ÇOK HANGİ BAKANI KONUŞACAK?

Dilan Polat’ın 2018’de Çektiği Acemi Tiktok Videosu Yeniden Gündemde! Dilan Polat’ın 2018’de Çektiği Acemi Tiktok Videosu Yeniden Gündemde!

Aydın, Kahveci’nin “Sonlanmaya giden ne var?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: Siyasetin yüzü değişecek diyebiliriz. Yöneticilerde değişimler olabilir. İki aydır Kabine’deki değişimleri zaten görüyoruz. Bizim belirttiğimiz değişim bu değil. Kast ettiğimiz 22 yıllık bir serüvende sona gelindiğini de ifade ediyor. Türkiye için en büyük dönüm noktası 2028’li yıllar.

Enerjiler devleti temsil eden kişilerin kafa karışıklıkları yaşadıkları, sonlanma enerjisinin aktif çalıştığını bize gösteriyor.

Başak Yeni Ay’ından en çok Bakan Şimşek’i konuşacağız. Maliyeden açıklanacak bazı kararlar gündemimize düşecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ