DEVİRİM ÖZKAN ÖZEL HAYATIYLA YİNE GÜNDEMDE

Başarılı oyuncu Devrim Özkan, projeleri kadar özel hayatıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak Galatasaray’ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile yaşadığı aşk, magazin dünyasının merkezinde yer almıştı. Ocak ayında biten bu ilişkinin ardından birçok isimle anılan Özkan, şimdi de Formula 2'nin genç ve yetenekli pilotu Cem Bölükbaşı ile görüntülendi.

Enver Yılmaz İle Rıdvan Yalçın Dünür Oldu; Elif Berin ile Aytuğ Sözlendi Enver Yılmaz İle Rıdvan Yalçın Dünür Oldu; Elif Berin ile Aytuğ Sözlendi

YARIŞ PİLOTUYLA YAKALANDI

Özkan, TV100 muhabirinin “Hayırlı olsun diyelim” şeklindeki sorusuna, “Neye hayırlı olsun diyelim? Arkadaş arkadaş yemeğe çıktık...” şeklinde yanıt verdi. Ünlü oyuncunun, Cem Bölükbaşı ile olan bu buluşması, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.
D E E E E

ESKİ SEVGİLİYİ ÖVMEYE DEVAM EDİYOR

Devrim Özkan, geçtiğimiz haftalarda eski sevgilisi Lucas Torreira hakkında da konuşmuş ve “O benim için çok değerli bir insan, ben de onun için öyleyim. Güzel bir ilişki yaşadık. İnsan hayatı... Ne o zaman söylenenlere takıldık ne de sonrasında söylenenlere. Asıl hikayemizi biliyoruz. İkimiz de birbirimizi hayatında kalan güzel insanlarız,” demişti. Bu açıklamalarıyla eski sevgilisiyle arasındaki dostane ilişkiyi vurgulayan Özkan, yeni projelerle ve özel hayatıyla gündemde kalmaya devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ