PKK tarafından aldatılan ve kaçırılan çocuklarına kavuşmak ümidiyle 3 Eylül 2019 tarihinden bu yana Diyarbakır HDP İl binası önünde oturma eylemi yapan annelerin sembol ismi olan Ayşegül Biçer'in oğlu Mustafa Bicer'de ten çıkarıldı..

Diyarbakır Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçelerinde taşeron işçi olarak 2 yıldan beri çalışan Mustafa Biçer'e Belediye yetkililerinin " En çok sen işten çıkarılmayi hak ettin dağdan inerek davaya ihanet ettin" dedigi idda ediliyor

Oturma eylemi yaparken dağdaki evladına kavuşan onu kendi elleriyle askere gönderip daha sonra davullu zurnalı düğünle oğlunu evlendiren Ayşegül Biçer haber Müdürümüz Ahmet Külekçi'ye konuştu..

Ayşegül Biçer Diyarbakır Büyüksehir Belediyesinin evladı ile birlikte onlarca insanı  işten çıkardığını belirterek "Benim oğlumun  eşi hamile.Ben PKK ya meydan okuyan annelerin hala yanında olan biriyim.Oğlumun suçu dagdan inmek mi? Bu zulmü hak etmiyoruz.AK Parti Diyarbakır vekillerimiz göreve davet ediyorum.Gelsinle bu kıyıma bir son versinler" dedi..

Ogluna kavuşmasina rağmen beş yıla yakındır Diyarbakır annelerinin her türlü eylemlerinde yanında olan Ayşegül Biçer son genel seçimlerinde AK Parti Diyarbakır dördüncü sıra Milletvekili olmuştu..

Başkan Hamza Bilgin’den Esnaf ve Vatandaş Ziyareti: “Birlikte Daha Güçlü Bir Arsin İçin Çalışacağız” Başkan Hamza Bilgin’den Esnaf ve Vatandaş Ziyareti: “Birlikte Daha Güçlü Bir Arsin İçin Çalışacağız”

Kaynak: HABER MERKEZİ