Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Trabzon'dan gelen misafirleri tarafından ziyaret edildi. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Solak ve Halil Keleş, Trabzon’dan Diyarbakır'a giderek Zorluoğlu'na hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kol Kolayız

Arhavi Gençlik Merkezi’nde Öğrenciler Eğlenerek Öğreniyor: Akıl ve Zeka Oyunlarıyla Dolup Taşan Etkinlikler Arhavi Gençlik Merkezi’nde Öğrenciler Eğlenerek Öğreniyor: Akıl ve Zeka Oyunlarıyla Dolup Taşan Etkinlikler


Aktürk, “Trabzon’umuza 5 yıl hizmet eden Diyarbakır Valimiz Murat Zorluoğlu'na yeni görevinde başarılar diliyoruz. Geçmişi yad ettik. Devlet bakidir. Bayrağın gölgesinde el ele kol kola devlet adabı ile milletimizi kucaklayıp, hizmet etmeye devam edeceğiz. Ayrı düşünebiliriz, ayrı inanabiliriz ama devletin birliğinde varlığında her zaman el ele kol kolayız,” dedi.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aktürk ve ekibine teşekkür etti. Ziyaret, sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU