Araba Sahiplerine Kritik Uyarı: Usulsüz Faturalar Tarih Oluyor! Araba Sahiplerine Kritik Uyarı: Usulsüz Faturalar Tarih Oluyor!

Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasında meydana gelen anız yangınında hayatını kaybedenlerin sayısı 12'ye yükseldi. Yangın nedeniyle acı haberler gelmeye devam ederken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Diyarbakır ve Mardin'de, iki ilimizin yakın köy ve mahallelerinde meydana gelen yangın sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı maalesef 12'ye yükseldi. Olaydan 78 kişi etkilendi. Hastalarımızdan 5'inin tedavi ve takiplerine devam ediyoruz. 5'i de Diyarbakır'da tedavi gören hastalarımızdan, 3'ü entübe durumda. Bu vesile ile bir kez daha, olayda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, hastalarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yangın, Diyarbakır'ın Çınar ilçesindeki Köksalan Mahallesi'nde dün saat 22.15'te anız ile örtü yangını olarak başlamış ve rüzgarın şiddetiyle Yazçiçeği, Bağrık ve Ağaçsever mahallelerini etkileyerek Mardin'in Mazıdağı ilçesi Yücebağ, Şenyuva ve Yetkinler mahallelerine doğru ilerlemişti. Ekiplerin ve vatandaşların yoğun çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında toplam 12 kişi hayatını kaybederken, 78 kişi de yangından etkilendi.

Kaynak: İNTERNETHABER