OĞLUM ARTIK TRABZONSPOR’UN EVLADI
14 yaşında Diyarbakırspor alt liginde forma giyerken Trabzonspor’a transfer olan halen de U17 Trabzonspor’da başarılı bir şekilde futbol hayatına devam eden Diyarbakırlı Arda Öztürk’ün babası Şeref Öztürk “Oğlumun Trabzonspor’da forma giymesinden büyük onur ve gurur duyuyorum. Oğlum artık Trabzonspor’un evladı ” şeklinde duygularını paylaştı
Trabzonspor’un penaltılarda kazandığı U17 Trabzonspor ve Galatasaray maçını izlemek için Diyarbakır’dan ailesi ile Trabzon’a gelen baba Şeref Öztürk “Arda 3 yıldır Trabzon’da çok mutlu. Hocaları ve arkadaşları ile güzel bir uyum yakaladı. En büyük temennim Trabzonspor’da kalıcı olması ve uzun yıllar hizmet etmesi. Ben onun çok başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Abdullah Avcı: “Hedeflerimize Ulaşmanın Gururunu Yaşıyoruz” Abdullah Avcı: “Hedeflerimize Ulaşmanın Gururunu Yaşıyoruz”


Ailesinin her zaman kendisine destek verdiğini dile getiren Arda Öztürk’te hedefinin Trabzonspor A kadrosuna yükselmek olduğunu belirterek “Trabzonspor’a hem de Türk futboluna katkım olacaksa ne mutlu bana diye” konuştu.. Geleceğin yıldızları arasında yer almasına kesin gözüyle bakılan Arda Öztürk enerjik hızlı ve akılcı futbol anlayışı ile büyük beğeni topluyor.


Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU