Dolar Yükselmeye Devam Ediyor
Döviz kurlarındaki hareketlilik vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor. Son dönemde 34 TL seviyelerinde dalgalanan dolar, sabah saatlerinde hızla yükselerek yatırımcıları şaşırttı. 27 Eylül 2024 itibariyle dolar kuru alışta 34,16 TL, satışta ise 34,17 TL’den işlem görüyor. Doların yıl sonuna kadar 36 TL'ye ulaşabileceği tahmin ediliyor.

Euro Düşüşte
Euro ise sabah saatlerinde düşüşe geçti. Serbest piyasada euro alış fiyatı 38,17 TL, satış fiyatı ise 38,22 TL olarak açıklandı. Euro’nun ters yöndeki hareketi, yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Kredi Kartlarına Yeni Düzenleme: Borçlar 60 Aya Kadar Taksitlendirilebilecek! Kredi Kartlarına Yeni Düzenleme: Borçlar 60 Aya Kadar Taksitlendirilebilecek!

Sterlin Değer Kaybetti
Sterlin, döviz kurlarındaki hareketlilikten en çok etkilenen para birimlerinden biri oldu. Sabah saatlerinde sterlinin alış fiyatı 45,76 TL, satış fiyatı ise 45,78 TL olarak işlem görüyor. Sterlinin değer kaybı, döviz piyasalarında şaşkınlık yarattı.

Piyasalardaki Hareketlilik Ne Anlama Geliyor?
Döviz kurlarındaki bu dalgalanma, yatırımcılar için belirsizlik yaratırken, doların yükselmesi ve diğer para birimlerinin düşüşe geçmesi piyasalarda dikkatle izleniyor. Özellikle dolar sahipleri için bu dönemin kazançlı olabileceği düşünülüyor.

Kaynak: KARAR