KTÜ'de Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği Kongresi: Afet Yönetimi Öne Çıkıyor KTÜ'de Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği Kongresi: Afet Yönetimi Öne Çıkıyor

Eğlence Dolu Aktiviteler
Atakum Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte, Özgecan Kadın Danışma Merkezi’nin katkılarıyla çocuklar, palyaço gösterileri, boyama etkinlikleri, balon şişirme yarışmaları, dans ve çeşitli çocuk oyunları ile dolu bir gün geçirdiler. Etkinlik, çocukların en sevdikleri eğlencelerden biri olan palyaço gösterisi ile başladı. Gösteri sırasında öğrencilerin yüzlerinde heyecan ve neşe vardı. Renkli balonlarla dolu alan, çocukların köpükten balon şişirme aktivitesinde sergilediği görüntülerle daha da renklendi.

Başkan Türkel'in Katılımı
Dünya Çocuklar Günü'nü kutlayan Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, etkinliklere katılarak çocukların eğlenceli anlarını paylaştı. Başkan Türkel, çocukların taleplerini dinleyerek Sarayköy İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenlerinden okul çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gelecek İçin Projeler
Etkinlikte yaptığı konuşmada, çocuklara yönelik projeler geliştireceklerini belirten Başkan Türkel, "Sizlerin bu enerjisiyle bizler çok iyiyiz. Sizleri çok seviyoruz. Gelecekte memleketimize faydalı işler yapacağınızı düşünüyoruz. Enerjiniz hiç eksilmesin. Okulunuzda, en kısa sürede spor yapacağınız alanlar oluşturacağız. Bunun için düğmeye bastık," dedi. Bu sözler, çocuklar arasında büyük bir heyecan yarattı.

Atakum Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik, çocukların eğlenmesi ve sosyal etkinliklere katılması açısından büyük önem taşıdı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY