Seçim Sonuçları ve Yeni Dönem

Trabzon Barosu'nda gerçekleşen başkanlık seçiminde Av. Duygu Keleş Aydın, 323 oy alırken, rakibi Av. Hakan Orhan 494 oyla başkanlık koltuğuna oturdu. Bu sonuçla birlikte Av. Hakan Orhan, Trabzon Barosu'nun yeni başkanı oldu. Keleş Aydın, seçim sonrası yaptığı açıklamada, "Seçimler bir yarıştır ve elbet kazananı kaybedeni olacaktır. Kaybettiğim yalnızca seçimdir ve kazancımı bu satırlara sığdırmam mümkün değildir," dedi.

Huzurla Görev Teslimi

Duygu Keleş Aydın, 2022 yılında devraldığı başkanlık görevini, mesleği ve meslektaşları için layıkıyla yerine getirdiğini belirterek, "Görevimin son gününe kadar elimden gelen ne varsa yaptım. Yeniden başkanlık için seçim çalışması yapmak yerine, yarım kalan işleri tamamlamaya çalışmanın verdiği iç huzurla görevimi teslim ediyorum. Bu süreçte bana omuz veren, yanımda yürüyen, inanan ve güvenen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı.

Dereli Yolu'nda korkutan kaza: Can kaybı yok, maddi hasar var Dereli Yolu'nda korkutan kaza: Can kaybı yok, maddi hasar var

Gurur Dolu Anlar

Aydın, Trabzon Barosu’nun 100. yıl dönümünde baro başkanı olarak Cumhuriyetle yaşıt bir kurumda hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirtti. "Trabzon Barosu'nun ikinci kadın başkanı olmanın gururunu her zaman taşıyacağım," diye ekledi.

Yeni başkan Av. Hakan Orhan ve ekibine başarılar dileyen Keleş Aydın, seçim sonuçlarının baro için hayırlı olmasını temenni etti.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN