Ali Şansalan'ın Yönetimi Tartışma Yarattı Ali Şansalan'ın Yönetimi Tartışma Yarattı

Özlenen ve beklenen futbolu sahaya yansıtma adına çalıştıklarını ifade eden Güneş, “Kısa zamanda arkadaşları tanımaya çalışıyoruz. Şu anda çalıştığım arkadaşların hepsinin uyumlu, verimli. Oyun yapısı olarak, hem bireysel hem de takım olarak durumlarını ayrıca konuşuruz. Zaman zaman kontrol pas, tek toplarda daha iyi oynayıp, serbest oyunda yanlış oynadıklarını görüyorum. Bu bizim için önemli bir işaret. Antrenmanda daha çok dikine oyunları, özellikle top kayıplarından sonra baskıları, temaslı oyunları işlemeye çalışacağız. Beşiktaş, Antep, Kayseri maçları üst üste olacak.

OYUNDAN KİMSE MEMNUN DEĞİL

Ondan sonra haftada bir maç olacağı için eksik olan oyuncular gidermeye zaman olur. Ancak şu aşamaya hazır olan oyuncuları oynatıp, bu 3 maçtan iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Kamuoyunun beklentisini biliyoruz. Taraftar güzel futbol, iyi sonuç bekliyor. Coşkulu oyun istiyor. Ben de bunu işlemeye çalışıyorum. Oyunculara da söylüyorum.

Kendilerinin ve izleyenlerin keyif alacağı, gurur duyacağı takım olmak için herkes elinden geleni yapmalı. O samimiyet ve iyi niyeti biz ortaya koyacağız. Yeni sayfa açarak işimizi yürüteceğiz. Takımda bir sorun olduğu doğru. Bu sorunları biz kendi içimizde tartışıp, konuşup düzeltmeye çalışacağız. Hem oyun olarak, hem sonuç olarak. Ama şu an gördüğümüz tablo olarak oynanan oyun ne oyuncuyu memnun ediyor ne de taraftarı. Daha fazla hücumu düşünen, dikine oynayabilen bir takım olacağız. Taraftar mutluysa ben de mutluyum” dedi.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN