Milletvekili Bayraktar'dan Şaşırtan İtiraf: 205 Bin TL ile Geçinemiyorum! Milletvekili Bayraktar'dan Şaşırtan İtiraf: 205 Bin TL ile Geçinemiyorum!

Okullara Kırtasiye Desteği

CHP heyeti, Bulak Şehit Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep ve Çimenli İlköğretim Okullarını ziyaret ederek kırtasiye malzemesi desteği sağladı. Eğitim masraflarının giderek arttığına dikkat çeken Haluk Batmaz, “Kurşun kaleminden okul kıyafetine kadar yüksek fiyat artışları ailelerimiz üzerinde büyük bir yük oluşturuyor. Kırtasiye desteğiyle ailelerimize bir nebze de olsa nefes olmayı hedefledik. Öğrencilerimizin eğitim yolculuklarında yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ekonomik Kriz ve Fındık Sorunu

Okul ziyaretlerinin ardından, Ortahisar Belediyesi’nin Yalıncak Mahallesi’ndeki muhtarlık binası inşaatında incelemelerde bulunan CHP heyeti, Kavala Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Haluk Batmaz, AKP iktidarının neden olduğu ekonomik krizin faturasıyla dar gelirli ailelerin karşı karşıya kaldığını belirtti. Trabzon’un, bu ekonomik zorlukları en ağır şekilde yaşayan iller arasında yer aldığını ifade eden Batmaz, “Bölgemizin en büyük geçim kaynağı olan fındığa verilen fındık kabuğunu doldurmayacak ücretlerle insanlarımızı sefalete sürüklüyorlar” diye konuştu.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN