Yeni şehir plakaları belli oldu! İşte 82, 83, 84 olacak ilçeler Yeni şehir plakaları belli oldu! İşte 82, 83, 84 olacak ilçeler

NHTSA tarafından yapılan açıklamaya göre, su pompasındaki elektrik bağlantı parçasının suya maruz kalma riski, kısa devre yaparak yangına yol açabilir. Geri çağırmadan etkilenecek 720 bin 795 araç, bayiler tarafından ücretsiz kontrol edilecek ve gerekirse parça değişimi yapılacak.

ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA), BMW'nin 2012-2018 model bazı araçlarını geri çağırdığını duyurdu. Sorun, su pompasındaki elektrik bağlantı parçasının düzgün kapatılmaması nedeniyle suya maruz kalması ve bu durumun kısa devre yaparak yangın riskini artırması ile ilgili.

Geri çağırmadan etkilenecek araç sayısının 720 bin 795 olduğu bildirildi. Bayiler, araçların su pompasını ve fiş bağlantı parçalarını ücretsiz olarak kontrol edecek, gerekirse değiştirecek ve koruyucu bir kalkan takacak.

TARİH NETLEŞTİ

Araç sahiplerine 4 Ekim'den itibaren bildirim yapılması planlanıyor. BMW, bu ay içinde ABD'de aşırı ısınma nedeniyle 100 binden fazla ve geçen hafta Çin'de 1,3 milyondan fazla aracını geri çağırmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ