Bölgenin Gözü  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ’da Bölgenin Gözü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ’da

Sevgili okurlar, Sevgili okurlar, TAKA Gazetesi’ni kuranlar, ona büyük emek verenler, bu bölge insanının yıllarca sesi oldular. Çay üreticisi ile birlikte dertlendik, fındık üreticisinin sorunlarını gün gün takip ettik, bölgenin istihdamına katkı vermek için gündem oluşturduk ve yatırımlarının tamamlanması için de gece gündüz demeden kalem oynattık.
DESTEK VERDİNİZ
TAKA Gazetesi’ni bugünlere getirenler bizler değil, sizlersiniz. 23 yıldır her sabah bayiden gazetesini alan, kurulduğu 19 Ağustos 2002’den itibaren sabahları iş yerini TAKA Gazetesi ile birlikte açan sizlersiniz. Sizin desteğiniz olmasaydı, bu gazete en fazla 5 yıl ayaklarının üzerine durabilirdi. TAKA Gazetesi’nin kuruluşundan itibaren yöneticisi pozisyonunda görev yapan merhum değerlerimiz Salih Çamoğlu’na, Harun Yavruoğlu’na ve ebediyete göçmüş tüm değerlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. TAKA Gazetesi’nin kuruluşundan itibaren her zaman desteğini veren kurucu Ahmet Sancak ile ailenin lideri Aslan Sancak’a da kuruluş yıl dönümümüz vesilesi ile teşekkürlerimizi sunuyoruz. 
BÖLGENİN VE SPORUN SESİ OLDUK
Dijital çağın yaşandığı bir dönemde gazeteleri ayakta tutmak, onları okurla buluşturmak kolay değil. Halen, gazetenin İcra Kurulu Başkanlığını yürüten Zeki Sancak, Genel Müdürlüğünü sürdüren Zihni Ağırman ve kuruluşundan itibaren Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Yusuf Turgut, omuz omuza verdiler, ekip arkadaşlarıyla birlikte TAKA’yı Karadeniz’in sert dalgalarında güvenli limanda tutmayı başardılar. TAKA Gazetesi bölge insanına yönelik sorumluluklarını yerine getirdiği gibi Karadeniz’in kültürünü, sanatını, folklorunu, sporunu her zaman sahiplendi. Eksiklikler olduğunda yol gösterdi. Zaman zaman tıkanan yolları açtı ve önemli bir misyon üstlendi. Bu kapsamda Trabzonspor’un, Rizespor’un, Giresunspor’un, 1461 Futbol Kulübü’nün, Gümüşhanespor’un, Sebatspor Gençlik’in ve diğer tüm takımlarımızın sesi oldu. 
Elbette ki Trabzonspor, dünya markası bir takım. Şampiyonluklar kazanmış, müzesi kupalarla dolu ve her Karadenizlinin gururu olmuştur. İşte bu özellikleri sebebiyle Trabzonspor’u nerede olursa olsun takip edip, hem kulübün işleyişine hem takımın motivasyonuna hem de oyun sistemine ayna tutarak daha başarılı olması için spor servisimiz ve yorumcularımızla birlikte bordo mavili takımın hem dününe hem de bugününe şahitlik ediyoruz. İşte bugün Avrupa Kupalarındaki başarısızlık, lige iyi başlayamama TAKA Gazetesi’nin en önemli gündemi oldu. Bizler yönetim kurulunu, futbolcuları ve teknik heyeti seviyoruz. Ama unutulmasın ki Trabzonspor’u hepsinden daha fazla seviyoruz. 10 transfer yapıp tek isabet kaydedemeyen yönetimi de eleştiririz, temaslı ve hücum futbolunu oynatamayan Abdullah Avcı’yı da eleştiririz. TAKA Gazetesi ve www.takagazete.com.tr internet sitemizle birlikte Trabzonspor’un bu sezonda adım adım takipçisi olacağız. Başarısızlığı asla kabul etmeyen Trabzon ve Karadeniz insanı daha dinamik, daha güçlü bir Trabzonspor’a sahip olma hakkıdır. 
HER GÜN YENİ BAŞLANGIÇ
23 yıl nasıl geçmiş, Türkiye Gazetesi Matbaasında başlayan, Hürriyet Matbaasında devam eden baskımız bugün Sabah Gazetesi’nde yani Turkuvaz Yayıncılıkta devam ediyor. Gazeteyi hazırlayanlar kadar, onu basıp, dağıtanları da buradan sevgiyle anıyoruz. Bizim, abonelere gazeteleri ulaştıran dağıtıcı kardeşlerimizin de emeklerine büyük saygı duyuyoruz. TAKA’yı büyüten, bugünlere getiren bölge basının lider gazetelerinden birisi yapan fedakarlıklardır. Bu fedakarlıklar bir ekip ürünü haline gelip, her sabah taze bir başlangıçla birlikte sizlere ufuk açmaya çalışıyor. Desteğiniz sürdüğü sürece TAKA Gazetesi dim dik ayakta kalacaktır. Ekip olarak, hep birlikte 23. yılı kutluyoruz ve hep birlikte nice ‘23 yıllara’ diyoruz. 
Mutlu Haftalar TAKA

Kaynak: HABER MERKEZİ