Emeklilerin maaşları ile geçinemediğini, torunlarına harçlık vererek hediye alamadığından yakınan Bayraktar, devletin aynadaki resmi olan emeklilerin, hayatlarının son dönemimde huzur içinde yaşamaları gerektiğine vurgu yaptı. Bayraktar, Trabzon’daki ev kiralarının emekli maaşından fazla olduğu gibi bir acı tabloyu da paylaştı. Bayraktar’ın açıklamalarını gazetemizden manşet olarak okurlarımıza duyurduk.

SENDE Mİ VEKİLİM?

AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar’ın açıklamalarını hayretle okuduk. Bayraktar’la hayatımız boyunca 2022 yılında bir kez karşılaştık. Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar ile Giresun’da programa katıldık. Orada da FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar’la tanıştık. Biraz sohbet ettik. Bayraktar’a içimiz ısınmasa da karşılıklı telefon numaralarımızı aldık ve ‘Fındıkla ilgili bir durumda sizi arayabilir miyiz?’ dedik. Demez olaydık. ‘Her zaman arayabilirsiniz’ diyen Bayraktar’ı defalarca aramamıza rağmen bir kez olsun telefonlarımıza cevap vermedi. Demek ki çok yoğundu. Geçen de eline geçen para ile geçinemediğini dile getirdi. Yapma vekilim. Sen de geçinemiyorsan bu millet ne yapsın. Vekilimize Ankaralı Turgut’un bir parçasını gönderelim. Hastalıkla mücadele eden Ankaralı Turgut’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Lütfi bey bu şarkıyı da dinlemenizi tavsiye ederiz.

İşte o şarkı: Yoğurt süt ayran bize Ballı kaymak vekilim size, Çok çalıştınız başkanımTaze taze kaymak size, Alman lazım yemen lazım Sonra farkı görmen lazım, Afyondan vekilime Taze taze kaymak lazım, Kaymak lazım kaymak lazım, Vekilime kaymak lazım Esnafın hali nolacak Kime hesap sorulacak Çiftçinin hali nolacak Kime hesap sorulacak Ne gap kaldı ne gap kacak Bu millete kim bakacak,  Lüküs hayat vekilim size Sürünmek ölmek bize Kuru ekmek soğan bize Ballı muzlu kaymak size’

BAYRAK DEDE DUYGULANDIRDI

Trabzon’da bir isimden size bahsetmek istiyoruz. İsmi Beyler Virdiloğlu. Sürmene ilçesindendir. Tam bir vatan ve bayrak sevdalısıdır. 80’i deviren yaşına rağmen eline aldığı Dev Türk Bayrağımızı her yerde dalgalandırır. Geçenlerde de elimize bir fotoğrafı geldi. Bayrak dede Şırnak’a gitmişti. Cudi Dağına çıktı. Bayrağımızı Cudi Dağında dalgalandırdı. TAKA Gazetesi’nde Bayrak Dedenin haberini manşetten yayımladık. Bayrak Dedeye sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Sizler gibi vatan ve bayrak sevdalılarına çok ihtiyacımız var.

KAVGA SON BULMALI

Kahverengi Kokarca Fındık Üreticilerini Vuruyor! Fırsatçılara Karşı Uyarı Kahverengi Kokarca Fındık Üreticilerini Vuruyor! Fırsatçılara Karşı Uyarı

 200 gün neredeyse geride kaldı. Seçimler bitti. Büyükşehir Belediyesini AK Parti’nin adayı Ahmet Metin Genç kazandı. Hem de rekor bir oyla. Türkiye birincisi çıktı. Kutluyoruz. Orthisar’da ise halk tercihini CHP’nin adayı Ahmet Kaya’dan yana kullandı. Sandıkta halkın kararına saygı duyulması lazım. Ama Trabzon’da kavgalar bir türlü bitmedi. Bu kavgalarda en masumu da iki belediye başkanı. Çok iyi bir dostlukları var ve asla kavgaya girdiklerine şahit olmadık. Kavganın baş sebebi, partilerin il başkanlıkları, ilçe başkanlıkları, meclis üyeleri. Biri bir açıklama yapınca öteki anında cevap veriyor. O durmuyor karşı atağa geçiyor. Sonra biri bir açıklama daha. Kavga büyüyor. Halkın nezdinde bu kavgaların hiçbir hükmü yok. Hatta sıkıldılar. Artık ‘Kavga son bulmalı’ diyorlar. Halk güzel hizmetler bekliyor. Örneğin çay fiyatlarındaki indirim, kent lokantası, öğrencilere sağlanan indirimler. Halk bunlardan çok memnun. Kavgalardan bıktılar. Bilginize.

Kaynak: HABER MERKEZİ