Vakıfbank, Ekim 2024’te emekli promosyonlarını artırarak, 4A, 4B ve 4C’li emeklilere 24.000 TL’ye kadar promosyon sunuyor. Maaşa göre 8.000 TL ile 12.000 TL arasında ödeme yapılırken, Troy kart kullananlar ekstra 12.000 TL daha alabiliyor. Başvurular, şubelerden ya da internet ve mobil bankacılık üzerinden yapılabiliyor. Emekli maaşını taşıyanlar, 3 yıllığına bu promosyondan faydalanabilecekler. Kampanya 31 Ekim’e kadar devam edecek ve ayrıca düşük faizli kredi ve faizsiz nakit avans gibi ek fırsatlar sunuluyor.

Ekim ayı itibarıyla emekli promosyon ücretlerine de Doping yapıldı. 4A 4B 4c emeklisi milyonlarca vatandaşın yararlandığı emekli promosyon kampanyaları değişti. Bankalar, emekli promosyonları ile ilgili peş peşe zam kararları aldı. Yeni zam haberi ise Vakıfbank’tan geldi. Kamu Bankası, Milyonlarca emeklinin yararlandığı promosyon ücretlerini arttırdı. Ekim ayı boyunca başvuru yapan tüm emeklilere Vakıfbank’tan çifte promosyon verilecek. Peki Vakıfbank güncel emekli promosyon tutarları ne kadar? Vakıfbank emekli promosyonu başvuru şartları neler?

Emekli promosyon kampanyaları milyonlarca emekli vatandaş için artık ek gelir oldu. Maaşları düşük kalan ve ay sonunu güçlükle getiren emekliler bankaların promosyon fırsatlarını her ay yakından takip ediyor. Ekim ayında da Bankaların emekli promosyon ücretleri belli oldu. Emekli maaşı alan herkese verilen promosyonlarda rekor 24.000 TL olarak açıklandı. İşte Vakıfbank ekim ayı emekli promosyon kampanyasının detayları…

Vitalik Buterin'in Açıklamaları MOODENG Token’ı Yüzde 480 Yükseltti: Yatırımcılar Dikkatle Takip Ediyor Vitalik Buterin'in Açıklamaları MOODENG Token’ı Yüzde 480 Yükseltti: Yatırımcılar Dikkatle Takip Ediyor

VAKIFBANK’TAN EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİNE GÜNCELLEME

Ekim ayı emekli promosyon kampanyaları yine milyonlarca emekli vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. SSK bağ-kur 4 C emeklisi için Ekim ayında birçok farklı promosyon imkanı var. Ancak en yüksek promosyon kampanyası da Vakıfbank’tan geldi. Vakıfbank, Ekim 2024 promosyon miktarlarını duyururken dul ve yetim aylığı alanlara 5.000 TL, emekli maaşı alanlara ise maaş aralığına göre toplamda 8.000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon fırsatı sunulacağını duyurdu.

EKSTRA 12.000 TL DAHA PROMOSYON ÖDENECEK

Ayrıca Vakıfbank Yeni emekli promosyon kampanyası kapsamında emekli müşterilerine 12.000 TL net promosyonun yanı sıra Troy kart kullanmaları halinde ekstra 12.000 TL daha promosyon ödeyecek. Yani emekli maaşını Vakıfbank’a taşıyarak 3 yıllığına buradan almayı taahhüt eden emekliler toplam 12.000 TL’ye Varan promosyon imkanı yakalarken ekstra olarak Troy kart sahibi de olmaları halinde promosyon miktarı 24.000 TL’ye kadar yükselmiş olacak.

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

SSK bağ-kur 4c emeklisi vatandaşların tamamına sunulan Promosyon imkanlarında başvurularda son derece kolay nokta emekli promosyon kampanyasından yararlanmak isteyenler başvuru için Vakıfbank şubelerine müracaat edebilecekleri gibi mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden de başvuru işlemlerini yapabiliyor. Vakıfbank’ın promosyon kampanyasında son başvuru tarihi 31 Ekim 2024 nokta emekliler Bu tarihe kadar T.C kimlik numaraları ile İslam yapabilecek. Vakıfbank promosyon kampanyasına ek olarak emekli müşterileri için düşük faizli kredi ve faizsiz nakit avans gibi fırsatlarda sunuyor. Tüm kampanyalara Vakıfbank resmi web sitesinden kolayca ulaşabilir emekli promosyon ücretleri ile ilgili Tüm detayları öğrenebilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ