Banka, emeklilere yönelik promosyon tutarını 16 bin TL'ye çıkararak rakiplerini geride bıraktı. Ayrıca 15 bin TL'lik vade farksız finansman fırsatıyla birlikte toplamda 31 bin TL'lik bir destek paketi sunuyor.

Emeklilerin yüzünü güldürecek haber geldi. O banka promosyonu da dahil ederek 31 bin TL verecek.

Ekonomik nedenlerden dolayı emekliler zor günler geçiriyor. En düşük emekli maaşının 10 bin TL olması enflasyon karşısında yetersiz kaldı. Açlık sınırının 18 bin TL’ye dayanması ile birlikte emekli maaşlarının bu sınırın altında kalması gerçekleri gözler önüne seriyor.

Emekliler gelirlerini artırabilmek için çeşitli yollara başvurmaya devam ediyor. Emeklilere ek bir gelir ise banka promosyonlarından geliyor. Kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kamu bankalarının promosyon ücretlerini yükselttiğini duyurmuştu.

Bunun üzerine özel bankalarda harekete geçerek promosyon ücretlerini güncelledi. Bankalar emeklilere özel sundukları promosyon tutarları içerisinde rekabet etmeye devam ediyor.

Emekliler için promosyon rakamları güncellenmeye devam ederken, o bankadan emeklileri sevindirecek haber geldi. Banka promosyonu dudak uçuklatırken emeklilere ekstradan bir sürpriz daha geldi. Emekliler promosyon dahil toplamda 31 bin TL alabilecek.

EMEKLİYİ SEVİNDİREN ÖDEME

Albaraka Türk, emeklilere sunduğu promosyonla dikkat çekti. Emekli aylığını Albaraka Türk’ten alan emekliler, 16 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi hakkına sahip olabiliyor. Bunun yanı sıra banka emeklilere vade farksız 15 bin TL finansman fırsatı da veriyor .

Bu fırsatla beraber Albaraka Türk, emeklilerin ekonomik olarak rahat etmelerine katkı sağlarken ayrıca bu fırsatlarla beraber emekliler toplamda 31 bin TL bankadan alabilecek.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ