Gül Destan, paylaşımında, "Sayın hocam, buradan sesleniyorum. Oğlum Enis ile aranızda ne sorun var? Enis oynamak istiyor! Siz son 5 veya 10 dakikada süre veriyorsunuz. Bu yetmezmiş gibi bir de ters konuşuyorsunuz. Takım kaç haftadır yeniliyor. Son derece üzgün bir de üstüne gidiyorsunuz! Neden?" ifadelerini kullandı.

Gül Destan ayrıca, "Enis'in kılına zarar gelirse dünyayı dar ederim! Bunu herkes bilsin! Enis, pırıl pırıl yetenekli bir pivot santrfor. Süre verildiği takdirde elinden gelenin fazlasını yapıyor," diyerek oğlunun yeteneklerine olan inancını dile getirdi.

Abdullah Avcı'nın oğluna yönelik tutumunu eleştiren Gül Destan, "Enis takımı için sahada savaş verirken hakemle tartışabilir. Gayet normal. Takımı önemsemese, değer vermese umurunda bile olmaz. Bunun için bahanelere sığınıp da Enis'e hakaret edemezsiniz!" dedi.

Gül Destan, son olarak Abdullah Avcı'ya, "Bir baba gibi davranın, kaybetmezsiniz. Kazanırsınız. Bilmem anlatabildim mi?" şeklinde çağrıda bulundu.

Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım" Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım"

Kaynak: FOTOMAÇ