Trabzonlu İtfaiyecilerden Vali Yıldırım'a Ziyaret! Trabzonlu İtfaiyecilerden Vali Yıldırım'a Ziyaret!

Fatih Erbakan’dan Arsin Halkına Teşekkür Mesajı
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Trabzon’un Arsin ilçesinde Belediye Başkanı Bilgin başkanla bir araya geldi ve Trabzon halkına yönelik teşekkür mesajlarını iletti. Ziyaretin ardından Erbakan, Arsin halkına verdiği destek için minnettar olduğunu belirtti ve başkan Bilgin'e başarı dileklerinde bulundu.

Arsin’de AhlakBelediyecilik Dönemi
Erbakan, yaptığı konuşmada Arsin’de aldıkları yüzde 52'lik oy oranının önemli bir başarı olduğunu vurgularken, bu başarının arkasında teşkilatın ve halkın güveninin bulunduğunu ifade etti. Erbakan, "Bizler bu güvene layık olmak için gece gündüz çalışacağız. Arsin'de milli görüş ve ahlaklı belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz" dedi.

Milli Görüş Belediyeciliği Vurgusu
Erbakan, Arsin’de yeni dönemin belediye başkanlarıyla bir ticaret değil, ibadet anlayışıyla hizmet sunulacağını dile getirdi. “Belediye başkanlarımız, burayı bir zenginleşme aracı değil, millete hizmet ederek Allah’ın rızasını kazanacakları bir makam olarak görecekler” dedi.

Destek Veren Herkese Teşekkür
Erbakan, Arsin'de seçimi kazanmalarında emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına ve Arsin halkına teşekkür ederken, "Arsin'de başkanımızla birlikte ahlaklı, adaletli ve hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışı ortaya koyacağız. Bu teveccühün karşılığını en güzel şekilde vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: AYŞE SANCAK