En son  Sivasspor’a sahasında 1-0 kaybeden Trabzonspor  ligde o günden itibaren mağlubiyet almadı. Akyazı’da oynadığı  6 maçın 4’ünü kazanan 2’sinden ise beraberlikle ayrılan Trabzonspor, deplasmanlardan da kazanarak ya da beraberliklerde döndü.

Trabzonspor, Başakşehir karşılaşması Güneş için büyük anlam taşıyor Trabzonspor, Başakşehir karşılaşması Güneş için büyük anlam taşıyor

OCAK AYI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Trabzonspor Ocak Transfer hazırlıklarına da başladı. Trabzon’da STK’ları, Spor kulüpleri ile basın kuruluşlarını ziyaret eden Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, ‘Şenol Güneş kimi isterse alacağım’ sözünü vermişti. Devre arasına yönelik çalışmalarını hızlandıran Yönetim Kurulu Seçimli kongreden önce  süper bir yıldızla anlaşmaya varabilir.

YERLİ YABANCI DENGESİ

Trabzonspor’da  yerli oyunculardan Umut Bozok, Umut Güneş, Hüseyin Türkmen, Arif Boşluk gibi oyuncularla devre arası veya sezon sonunda yolların ayrılabileceği iddia ediliyor. Bir iddia da, Batagov ve Barisic gibi isimlerin kiralanabileceği yönünde.

Trabzonspor’da sezon sonunda sözleşmesi bitecek Orsiç ve Densvil ile de sözleşme uzatımının düşünülmediği bilgisine ulaşıldı. Bjelica’nın Zagrep’te devam etmesi halinde Orsiç’i devre arasında alabileceği ihtimali de mevcut.

Muhabir: BİROL SANCAK