Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, sosyal medyanın futbol yöneticileri üzerindeki etkilerini vurguladı. Sosyal medyayı birebir takip etmediğini belirten Doğan, "Ancak bazı haber ve paylaşımlar önüme konuluyor. Süper lig kulübü başkanları bile etkileniyor, olumsuz etkilendiklerini görüyorum. O nedenle sosyal medya kullanıcıları dikkatli olmalı. Her başkan kulübünü daha iyi yönetmek ister." dedi.

PLANIMIZ VAR

Bankalar birliğinden çıkıp çıkmayacaklarına yönelik bir soruyu yanıtlayan Başkan Doğan, "Eğer Kartal arazisinden beklediğimiz geliri elde edersek çıkmayı düşünüyoruz ve çıkacağız." ifadelerini kullandı.

KOMŞU TAKIMLARIZ

Şenol Güneş’ten Gençlere Büyük Destek: Avrupa Devleri Peşlerinde! Şenol Güneş’ten Gençlere Büyük Destek: Avrupa Devleri Peşlerinde!

Samsunspor Başkanı'nın TFF seçiminde, "Trabzon’un olduğu yere oy veremeyiz, sorunumuz var." şeklindeki sözlerine de değinen Doğan, "Başkan yanıma geldi ve sözlerinin yanlış yorumlandığını ifade etti. Zaten biz Samsunspor’u, onlar bizi, Rizespor bizi, biz onları çok iyi ağırladık. Yendik yenildik o ayrı. Samsunspor’un da Rizespor’un da çok değerli başkanları var. Elbette ki üslubumuza dikkat edeceğiz. Çünkü konuşmalar yerine oturmayınca gençlere yansıyor, taraftarlara yansıyor." şeklinde konuştu.

Muhabir: Birol Sancak