Başkan Doğan’ın İddialarına Sosyal Medyadan Cevap

Basın Toplantısında  merak edilen sorulara yanıt veren Doğan, Busenaz’ın kulüpte kalması için tüm çabayı gösterdiklerini belirterek, “Yönetimimiz ve şehrin ileri gelenleri tüm taleplerini yerine getirdi ama kendisi kalmak istemedi,” demişti.

Busenaz’dan Flaş Açıklama: “Sadece Maddi Sebepler Değil”

Doğan’ın açıklamaları sonrasında, Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonu sporcu Busenaz Sürmeneli, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak konuya açıklık getirdi:

Trabzonspor Basketbol, İLab Basketbol’u Mağlup Etti Trabzonspor Basketbol, İLab Basketbol’u Mağlup Etti

“Ayrılırken de özellikle belirtmiştim, 10 yıl ekmeğini yediğim yere saygısızca tek bir laf etmem. Ama lütfen ayrılık sebebimi yalnızca maddi konulara bağlıymış gibi gösterip, şehrimle ve o güzel insanlarla aramı açmaya çalışmayın.”

Sürmeneli, ayrılığının maddi sebeplerden ibaret olmadığını vurgulayarak, başarıları sonrası gördüğü değer ve önemsenme eksikliğine dikkat çekti. Açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Olimpiyat, Dünya, Avrupa şampiyonu bir sporcu olarak her anlamda değer görmek ve önemsendiğimi hissetmek istiyorum demiştim. Kazanınca tebrik edilmek, kaybedince teselli edilmek de buna dahil. Hayatta önceliğim her zaman bu duygular ve bu yönde kurulan ilişkiler oldu.”

Muhabir: HABER MERKEZİ